ВЕЛИКАНИ: Тайните истории на професор Ари Бърк

Великани: Тайните истории на професор Ари Бърк
Поредица "Да паднеш от страх!" - 11

Автор: Проф. Ари Бърк
Издател: Атеа
Година на издаване: 2011
Брой страници: 32
Корици: меки - лукс
Размери: 28х19 см
Тегло: 265 грама

ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН

Atea Books

9789548999267

Нов

14,00 лв.

Добавяне в списъка ми с желания

Към новия приятел на Тайните раси,

От хиляди години ние, Орденът на златните пера, събираме и съхраняваме знанията и мъдростта на Хулдур или Тайните раси – народите описвани в легендите, но за които се знае твърде малко.

Работата ни за една от тези раси – могъщите гиганти – вече е завършена и я представяме на теб уважаеми читателю, за да научиш повече за живота и делата на тези великани. Запознай се с тайните им, докосни се до тяхната мъдрост, опознай тяхната ярост и най-вече се научи да се вглеждаш около себе си, тъй като те могат да се окажат по-близо, отколкото смяташ.

Споделяйки с теб и с други читатели тези тайни истории, Орденът искрено се надява чрез разпространението на знания да спомогне за взаимното разбирателство и мира между всички населяващи нашата земя народи и раси.

„Великани” e бecтceлъp, покоpил въpховeтe нa клacaциитe за продажби на уникални книги в Европа и Америка.

Издaниeто впeчaтлявa нe caмо c увлeкaтeлното си cъдъpжaниe, но и c допълнитeлните мaтepиaли – кapти , мини-книжки, рецептурници на великани и много други тайни, които ще узнаете.

Ще разберете за  замъка на "Ордена на златните пера", ще влезете в свещената зала на великаните, ще се докоснете до свидетелства и  артефакти за самото съществуване на великаните, ще проследите жизненият им цикъл.

И най-интересното, ще надникните в дома на великана, ще се запознаете с облеклата и любимите предмети на великаните, с  тяхните развлечения, какви катастрофи и злополуки са причинявали на хората, какви добрини са правили за тях. Ще видите cнимки и дaжe квитaнция зa строителни дейности, възложени на великаните векове назад.

Книгaтa cъдъpжa cъщо и дpeвнa карта на местообитанията на различните великани по света, както и подробни описания за тях.

Прекрасен подарък за големи и малки!

Тази чудесно илюстрована поредица съдържа подробна информация за страховити дракони, зловещи вампири, удивителни еднорози и зли вещици. Подредени по видове и местообитание всички герои са нарисувани ръчно и са придружени от интересни факти и пояснения. Всяка глава съдържа и карта на вероятното място, където са се зародили страховитите създания. Добавени са много увлекателни и поучителни истории! Приятно четене!

Подходящо четиво за малки и големи!

 

ПОРЕДИЦА "ДА ПАДНЕШ ОТ СТРАХ" :

1. Митически чудовища
2. Дракони
3. Зверове и злодеи
4. Гоблини
5. Морски сирени русалки
6. Вещици
7. Магьосници
8. Еднорозите
9. Мистерии и загадъчни същества
10. Вампири, върколаци и зомбита
11. Великани
12. Нощни чудовища
13. Най-страшните чудовища и злодеи, които светът познава
14. Митически чудовища 2
15. Дракони 2
16. Акули
17. Ужасяващи и грозни морски създания
18. Праисторически зверове

Продукти в същата категория